www.buzztard.ro
E-MAIL
PAROLA
CONT NOU?
 
 
 

Info cumparatori


* info utile referitoare la modalitati de plata, transport, livrare, size chart gasiti in ghidul cumparatorului

 

 

TERMENI SI CONDITII - CONTRACT

 

Termenii si conditiile mentionate mai jos constituie contract valabil si au valoare de contract incheiat intre S.C. DA BUZZ S.R.L. si orice client care utilizeaza serviciile site-ului www.buzztard.ro. S.C. DA BUZZ S.R.L. si site-ul www.buzztard.ro nu vor procesa nici o comanda primita de la nici un client/utilizator al site-ului www.buzztard.ro fara ca acest client sa accepte, prin bifarea casutei respective, acest contract (“termeni si conditii”).

Folosirea (vizitarea sau cumpararea produselor) acestui site, implica acceptarea acestor termeni si conditii mentionate mai jos. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea, in prealabil, cu atentie, a termenilor si conditiilor. Daca nu sunteti de acord cu unul din punctele descrise, nu puteti utiliza acest site in nici un fel.

S.C. DA BUZZ S.R.L. isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi fara o alta notificare.

INTRODUCERE

Site-ul www.buzztard.ro (denumit in continuare buzztard.ro) este proprietatea S.C. DA BUZZ S.R.L., denumita in continuare DA BUZZ, o societate inregistrata in Romania, la Registrul Comertului cu nr. J40/10093/2005 si avand Codul Unic de Inregistrare RO17659759.

Site-ul buzztard.ro este intretinut si administrat de DA BUZZ. Site-ul este gazduit de serverele unei companii terte. Pentru eventualele erori functionale aparute din cauza unor modificari, setari, upgrade-uri etc. facute de aceasta companie terta ne cerem scuze, dar responsabilitatea nu ne apartine.

Administratorul site-ului, DA BUZZ, isi asuma dreptul de a faceorice modificari ale site-ului buzztard.ro (modificari de structura, de continut precum si orice alte modificari), de a intrerupe orice activitate pe site sau arhiva din continutul sitelui, fara o notificare prealabila a utilizatorilor site-ului buzztard.ro. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri nu garantam si/sau confirmam sub nici o forma tipul de informatie pe care il veti gasi pe aceste site-uri. Ramane la aprecierea dumneavoastra daca vizitati sau nu aceste site-uri sau luati sau nu in considerare informatia gasita pe site-urile respective. Raspunderea pentru continutul, calitatea sau natura acestor site-uri o poarta in intregime proprietarii acestora.

DREPTURI DE AUTOR (COPYRIGHT)

Intregul continut al site-ului buzztard.ro - imagini, logouri, butoane, texte, elemente grafice, simboluri, elemente de grafica WEB, scripturi, programe si alte date - este proprietatea DA BUZZ si/ sau a furnizorilor sai si/ sau a partenerilor sai si este aparat de legea drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul  scris explicit al DA BUZZ, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste conform legilor in vigoare.

INREGISTRARE CA MEMBRU

Utilizatorul se obliga sa furnizeze informatii adevarate, corecte, actuale si complete, asa cum sunt acestea specificate in sectiunea de inregistrare ca utilizator. In situatia in care consideram ca aceasta obligatie nu este respectata de catre dumneavoastra, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul, pe perioada determinata sau nedeterminata, la utilizarea serviciilor oferite de noi fara nici o notificare prealabila.

Prin inregistrarea ca membru veti fi solicitat sa va alegeti un nume de utilizator (adresa de e-mail) si o parola. Sunteti responsabil de pastrarea in siguranta a parolei de acces ca membru al acestui site, orice activitate desfasurata sub numele dumneavoastra de utilizator fiind integral in responsabilitatea dumneavoastra.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau semn de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Sunteti pe deplin in cunostinta de cauza ca orice informatie, date, text, fotografii, grafica etc continute in acest site sunt responsabilitatea acelei persoane/entitati de la care provine. In aceste conditii nu putem sub nici o forma, direct sau indirect, fi facuti responsabili pentru continutul site-ului incluzand, dar nelimitandu-se la, informatii trunchiate, incomplete sau gresite sau pentru orice consecinte ale utilizarii acestora.

ACCES LA INFORMATIILE DE PE SITE

DA BUZZ garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor DA BUZZ, fara acordul scris al acesteia.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului nostru sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul nostru, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului nostru si va face obiectul unei plangeri penale impotriva persoanelor care au incercat oricare din aceste actiuni.

PUBLICITATE SI LEGATURI CU ALTE SITE-URI

Sunteti de acord cu urmatoarele: operatorii, administratorii si/sau proprietarii site-ului nu sunt, sub nici o forma, responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, participari la concursuri, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie/legatura/intelegere/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre dumneavoastra si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul nostru. Operatorii, administratorii si/sau proprietarii acestuia nu pot fi facuti nici material nici sub alta forma, direct sau indirect, responsabili pentru cele mai sus mentionate.

PROMOTII SI CONCURSURI

DA BUZZ isi stabileste singura regulamentele promotiilor si concursurilor pe care le organizeaza. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta participantilor prin intermediul site-ului buzztard.ro si prin orice alt mijloc legal pe care il va considera necesar.

De promotii beneficiaza doar acele comenzi care respecta intocmai regulamentul promotiei in care se inscrie.

De asemenea, promotiile se aplica doar comenzilor care sunt inregistrate de buzztard.ro in perioada de timp in care promotia este valida si numai in limita stocului disponibil.

CONDITII DE RETURNARE, RECLAMATII, NELAMURIRI

Ne dorim sa fiti pe deplin multumit atunci cand cumparati produse de la noi. Daca nu sunteti incantat de produsele cumparate, le puteti returna si noi va vom inapoia contravaloarea produselor comandate, dar nu si contravaloarea taxelor de transport.

 • RETURNARE FARA INVOCAREA UNUI MOTIV

Legislatia romana prevede: "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului." (Ordonanta Guvernului nr. 130/2000). Clientii nostri pot returna produsele cumparate, in ambalajul original, fara semne de deteriorare, uzura sau murdarie, cu toate accesoriile, in termen de 10 zile lucratoare de la primire, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv, anuntand acest retur in prealabil, DOAR IN SCRIS, pe adresa de email sau prin posta la adresa din pagina de contact, mentionand numarul comenzii, numele intreg si adresa dvs. precum si codul produselor pe care doriti sa le returnati. Acest drept nu poate fi invocat in cazul produselor ridicate de la sediile noastre sau a celor livrate direct de personalul nostru catre client sau pentru care a fost facuta proba ori instalarea, aceste comenzi nefiind considerate comert la distanta.Nu se iau in considerare cererile de retur telefonice sau pe sisteme messenger.

Puteti opta pentru returnarea contravaloriiproduselor sau achizitionarea altor produse din magazinul nostru. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, folosind un serviciu de transport care sa livreze produsul la sediul DA BUZZ sau la orice alta locatie de comun acord stabilita. Dupa receptionarea coletului supus returului si constatarea indeplinirii conditiilor de returnare (absenta petelor, zgarieturilor, loviturilor, crapaturilor, plesniturilor, ciobiturilor, mirosurilor, semnelor de uzura, etc ),  DA BUZZ va inapoia contravaloarea comenzii in cel mult 30 de zile de la data primirii returului. Suma inapoiata nu va include cheltuielile de transport.

Nu expediati coletul cu plata ramburs, acesta va fi refuzat fara nici un fel de notificare ulterioara. Orice retur care nu respecta conditiile de mai sus va fi refuzat.

 • RETURNARE IN CONDITIILE IN CARE PRODUSUL ARE UN DEFECT

Nu se poate invoca garantia in conditiile utilizarii improprii sau incorecte a produsului. In maxim 24 de ore de la livrarea produsului, in cazul depistarii unor probleme de functionare, clientul poate solicita DA BUZZ returnarea produsului/ produselor. Returnarea se va putea face numai in ambalajul original nedeteriorat si impreuna cu originalele documentelor comenzii respective. In acest caz, acestuia i se poate inlocui respectivul produs cu unul identic sau - daca acest lucru nu este posibil - poate primi inapoi suma platita pentru acel produs. Toata responsabilitatea asupra acestor defectiuni revine in sarcina importatorului/ distribuitorului.

 • RETURNARE IN CONDITIILE IN CARE PRODUSUL A FOST LIVRAT GRESIT

Puteti returna produsele care, din vina noastra, v-au fost trimise gresit. Toate cheltuielile cu transportul produsului gresit si returnarea lui vor fi suportate de noi. Produsul corect va fi expediat catre adresa din comanda, imediat ce vom primi coletul returnat. Costurile acestui transport vor fi suportate de catre client.

 • RETURNARE IN CONDITIILE IN CARE PRODUSUL A FOST REALIZAT PE COMANDA

Produsele realizate pe comanda la cererea clientului  se supun Ord. 130/2000. Cap. 2, Art. 10: “Consumatorul nu poate denunta unilateral urmatoarele tipuri de contracte, cu exceptia cazurilor in care partile au convenit altfel: c) contracte de furnizare a unor produse executate dupa specificatiile consumatorului sau a unor produse distinct personalizate, precum si acelora care,  prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid.”

 • NELAMURIRI

In cazul in care aveti nelamuriri sau chiar nemultumiri cu privire la un produs achizitionat de pe site-ul nostru, va rugam sa expediatii un email in acest sens pe adresa buzzus@buzztard.ro, in care sa specificiati cat mai multe detalii in baza carora sa putem identifica si prelucra mesajul dumneavoatstra (numele complet si corect, data comenzii, data si metoda de livrare si numarul de comanda).

 • RECLAMATII CATRE NOI SAU CATRE A.N.P.C.

Reclamatiile privind produsele comercializate pe site-ul buzztard.ro vor fi aduse la cunostinta DA BUZZ in maximum 48 de ore de la receptionarea produselor. DA BUZZ va transmite aceste reclamatii spre solutionare furnizorului produselor respective. Pentru a depune o reclamatie la Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorului, va rugam sa accesati www.anpcnet.ro, unde puteti afla cum se poate depune o reclamatie, precum si datele de contact ale autoritatilor judetene/nationale unde puteti depune reclamatiile.

 • DAUNE LA TRANSPORT

Va rugam sa verificati integritatea ambalajului in momentul primirii coletului. Daca ambalajul este deteriorat si credeti ca produsul a fost afectat, va rugam sa ne contactati telefonic imediat. DA BUZZ nu expediaza produse in ambalaje deteriorate, iar reprezentantii curieri nu preiau produse cu ambalaje deterioarate. DA BUZZ nu poate fi trasa la raspundere pentru deterioararea ambalajelor/ produselor pe durata transportului.

CONFIDENTIALITATE SI SECURITATEA DATELOR PERSONALE SI A INFORMATIILOR

Datele personale introduse de catre utilizatorul serviciilor noastre vor fi folosite de catre DA BUZZ numai in scopul declarat al acestui site. Informatiile din formularul de comanda si din contul de inregistrare sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, facturarea si livrarea produselor comandate, anuntarea promotiilor in curs, trimiterea de buletine informative (newsletter) catre utilizatori (numai daca utilizatorul a cerut in mod expres trimiterea newletter-ului). 

Nu sunteti obligat sa furnizati datele referitoare la numarul si data de nastere a copiilor, acestea fiind necesare transmiterii unor oferte personalizate. 

Ne obligam sa nu facem publice si/sau sa nu vindem informatii referitoare la datele personale ale clientilor nostri fara acordul lor explicit. DA BUZZ nu vinde si nu ofera datele dumneavoastra personale nici unei terte parti, cu exceptia operatorului de marketing direct si curierilor care livreaza comenzile. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

DA BUZZ nu incurajeaza SPAM-ul si nu comercializeaza, nu ofera adresa dumneavoastra de e-mail unor terti (persoane fizice sau juridice). Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul buzztard.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza noastra de date.

DA BUZZ nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale de pe site-ul buzztard.ro. Va recomandam sa nu divulgati aceste informatii nici unei terte parti. DA BUZZ nu raspunde pentru defectiunile care pericliteaza securitatea serverului pe care este gazduit site-ul buzztard.ro. Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul buzztard.ro sunt transmise pe cale electronica, DA BUZZ nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, DA BUZZ va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.

DA BUZZ nu isi asuma responsabilitatea pentru orice pierderi de informatii care ar putea fi cauzate de orice defectiuni sau erori ale softului cu care este conceput si gazduit site-ul buzztard.ro si nici nu garanteaza faptul ca site-ul, serverul sau serverele, sau mailurile expediate de buzztard.ro nu contin virusi.

Datele/informatiile colectate prin intermediul formularelor completate la crearea unui cont personal de utilizator vor putea fi utilizate de catre DA BUZZ pentru intocmirea de statistici care vor putea fi folosite in vederea imbunatatirii serviciilor oferite utilizatorilor, cu respectarea legilor in vigoare.

DA BUZZ certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):

 1. dreptul de a cere DA BUZZ sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
 2. dreptul de a cere DA BUZZ sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
 3. dreptul de a cere DA BUZZ sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
 4. dreptul de a cere DA BUZZ sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa buzzus@buzztard.ro sau prin posta, la adresa: strada Eufrosin Poteca 29, sector 2, Bucuresti. buzztard.ro foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.

RECOMANDAREA DE VARSTA

DA BUZZ afiseaza pe site-ul buzztard.ro recomandarea de varsta pentru fiecare produs in parte, inmasura furnizarii de catre importatori/ distribuitori a acestei informatii. Va rugam sa respectati varsta recomandata de producator, care este inscrisa si pe ambalajul produsului. In cazul folosirii produselor de catre copiii care nu au implinit varsta respectiva, cumparatorul produselor se va asigura ca produsele sunt folosite sub supravegherea unui adult pana la implinirea varstei recomandate de producator. Anumite produse necesita asamblarea de catre un adult si/sau indrumarea si supravegherea copiilor in timpul jocului cu acestea. Anumite produse pot contine piese mici ce pot fi inghitite sau inhalate. In cazul bijuteriilor, va rugam sa nu lasati copiii nesupravegheati atunci cand le poarta.

GARATIA PRODUSELOR

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia practicata de furnizorul fiecarei marci in parte, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie al producatorului, care asigura direct sau prin reprezentantii sai service pentru produsul respectiv.

Nu fac obiectul garantiei produsele care prezinta defecte fizice precum: lovituri, pete, lovituri, plesnituri, mirosuri, semne de uzura, crapaturi, ciobituri, componente/piese arse sau plesnite etc., etichete sau sigilii de garantie deteriorate, indepartate sau modificate, produsele utilizate in conditii neadecvate (tensiuni de alimentare necorespunzatoare, supunerea la variatii mari de temperatura si presiune, socuri mecanice, manipulare incorecta, utilizarea produselor in conditii de umiditate, praf, noxe sau sub actiunea substantelor chimice etc.), setari si instalari incorecte, prize fara impamantare, patrunderea de lichide, metale sau alte substante in interiorul echipamentelor, interventia mecanica sau plastica asupra produselor, conectarea sau deconectarea anumitelor componente in timpul functionarii echipamentelor.

COMENTARII, COMUNICARI SI ALTE DATE/INFORMATII

Persoanele care acceseaza/viziteaza site-ul pot face comentarii si orice alte comunicari; pot sa trimita e-mailuri, sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in nici un fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, email-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare. DA BUZZ are dreptul (dar nu si obligatia) de a sterge orice astfel de continuturi identificate pe site. DA BUZZ nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comunicari. In cazul trimiterii sau afisarii unor materiale/ documente, altele decat cele legate de procesul de cumparare/ vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera DA BUZZ si afiliatilor/ asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc. Se garanteaza, de asemenea, DA BUZZ si afiliatilor/ asociatilor sai sau celor carora le retransmite dreptul de licenta dreptul de a utiliza numele pe care il asociati cu un astfel de continut. Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il afiseaza sau transmite pe site, prin orice modalitate, astfel incat prin folosirea acestui continut sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. DA BUZZ nu isi asuma nici o responsabilitate pentru continutul mesajelor/ comunicarilor afisate/transmise de un utilizator prin intermediul site-ului buzztard.ro.

TAXE SUPLIMENTARE

Pretul final platit de client este format din pretul produsului si cheltuielile de expeditie. SC DA BUZZ nu percepe nici o taxa suplimentara clientului la cumpararea produsului. Pentru orice taxa perceputa suplimentar, va rugam sa va adresati imediat la buzzus@buzztard.ro.

RESPONSABILITATI PRIVIND SITE-UL SI PRODUSELE. DECLINAREA RESPONSABILITATII

DA BUZZ nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare, in ceea ce priveste preturi, descrieri, caracteristici, dimensiuni, simboluri, imagini, texte sau orice alt continut al site-ului buzztard.ro. DA BUZZ nu garanteaza ca descrierea produselor sau orice alt continut al site-ului este complet si corect. In eventualitatea in care pretul produsului sau oricare caracteristici sau detalii ale acestuia, au fost gresit introduse in bazele noastre de date sau afisate gresit, iar livrarea nu s-a efectuat inca, DA BUZZ isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta. Clientul are dreptul sa renunte la comanda daca noile conditii il nemultumesc si daca respectiva comanda nu a fost livrata. DA BUZZ nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu corespund scopului pentru care au fost achizitionate. De asemenea, imaginile produselor sunt prezentate pe buzztard.ro sunt numai cu titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi de imagini in orice mod, datorita modificarii caracteristicilor, design-ului, culorilor, fara o notificare prealabila de catre producatori. DA BUZZ nu va putea fi facuta responsabila in cazul oricaror neconcordante sau lipsuri in ceea ce priveste produsele, calitatea acestora sau orice alte aspecte privind aceste produse.

DA BUZZ nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate. Din acest motiv DA BUZZ isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai afla in oferta curenta a importatorului sau a distribuitorului. Clientul va fi notificat in acest sens si isi va primi inapoi banii incasati de DA BUZZ pentru respectiva comanda in cazul in care plata a fost facuta in avans.

Stocurile produselor de pe site nu se pot actualiza zilnic, de aceea DA BUZZ nu garanteaza existenta in stoc a produselor de pe site chiar daca acestea apar pe site ca fiind in stoc. Pentru confirmarea stocului veti fi contactat telefonic de catre un reprezentant al firmei. Termenul de livrare de 2-3 zile lucratoare este valabil pentru produsele aflate in stoc si in conditiile mentionate mai sus.

Valoarea maxima a obligatiilor DA BUZZ, fata de orice client, in cazul nelivrarii, livrarii necorespunzatoare sau in orice alt caz, este valoarea sumelor incasate de DA BUZZ de la clientul respectiv.

DA BUZZ nu este responsabila si nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice paguba si/sau problema si/sau neajuns, directe sau indirecte, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite si/sau produselor comercializate.

Toate promotiile afisate pe site-ul nostru se desfasoara numai in limita stocului disponibil. Aceste promotii pot fi intrerupte in orice moment, fara instiintarea prealabila a clientului.

CONDITII LEGALE

Acest magazin online functioneaza conform prevederilor legale ale Statului Roman.

DISPUTE SI CONFLICTE

Orice conflict aparut intre DA BUZZ si clienti se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila prin intelegere intre cele doua parti. In cazul in care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale romanesti din acest domeniu, iar solutionarea conflictelor este de compententa instantelor romanesti din localitatea unde isi are sediul DA BUZZ.

FORTA MAJORA

Forta majora invocata si probate de una din parti in conditiile legii, exonereaza partile de obligatii - cu exceptia obligatiei de plata pentru serviciile prestate pana la aparitia ei - numai pe durata fortei majore.

LITIGII SI DISPOZITII FINALE

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu cumpararea si lansarea comenzii, clientul accepta fara obiectiuni conditiile si termenii de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat.

 

* info utile referitoare la modalitati de plata, transport, livrare, size chart gasiti in ghidul cumparatorului

 
 
CAUTA PRODUS
 
Newsletter   NEWSLETTER
NUME  
E-MAIL   
 
GHIDUL CUMPARATORULUI

* toate preturile afisate pe site includ TVA 19%

* pentru comenzi mai mari de 500 lei transportul este gratuit atat in Bucuresti, cat si in tara

* cu un telefon in prealabil, poti ridica gratuit produsele de la noi

* nu uita sa mentionezi la Observatii intervalul orar in care putem sa-ti livram coletul

* daca ai nevoie de mai multe informatii referitoare la comenzi, transport, livrare, plata, click aici
 

 
Facebook FACEBOOK
Yahoo

PUTETI COMANDA SI LA
BUZZUS@BUZZTARD.RO
0722 673 550 (IRINA)
0723 546 387 (ALEXANDRA)
   
designed by Vero      powered by Gobie Studio